Romertopfwinkel.nl

Keurmerk

We laten ons graag objectief beoordelen door anderen.

Lid van WebwinkelKeur.nl

Wij vinden klanttevredenheid erg belangrijk, want als klant bij Römertopfwinkel wil je natuurlijk zeker weten dat je een veilig product aanschaft. We willen dat je ons kunt vertrouwen, maar mocht je daar toch aan twijfelen, dan is daar Webwinkel Keur. Römertopfwinkel is aangesloten bij stichting Webwinkel Keur om jou te kunnen garanderen dat wij een betrouwbare en eerlijke webwinkel zijn. Webwinkel Keur heeft ons beoordeeld op basis van haar gedragscode, alleen webwinkels die voldoen aan deze gedragscode komen in aanmerking voor het Webwinkel Keurmerk.

Webwinkel Keur is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Wij zorgen ervoor dat webwinkeliers eerlijk en transparant beoordeeld worden en u kunt uw ervaringen met een webwinkel delen. Op deze manier worden webwinkels zowel door U als door ons beoordeeld. Dubbele zekerheid dus!
Webwinkelkeur biedt de volgende garanties over een webwinkel

 

  • Inzet van mystery shoppers
  • Gratis bemiddeling bij geschillen (tussen consument en webwinkel)
  • Juridische controle webwinkels
  • Klantervaringen en reviews
  • Webwinkel vermelding bij Webwinkel Keur (indien goedgekeurd)

Römertopfwinkel heeft een eigen pagina binnen Webwinkel Keur met beoordelingen en bedrijfsgegevens, natuurlijk kun je ook even rondkijken op de website van Webwinkel Keur.

© 2021 - Romertopfwinkel is een handelsnaam van Wizkom VOF - KVK: BTW: Wizkom VOF krijgt van haar klanten een /10 gebaseerd op stemmen