De Römertopf specialist van Nederland

Retourneren

Mocht het nodig zijn, dan kun je jouw bestelling altijd terugsturen.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren – dit is langer dan de wettelijke termijn van 14 dagen! Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar Römertopfwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Römertopfwinkel geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@romertopfwinkel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede staat retour ontvangen is.


Retourzenden

Indien je iets retour wilt sturen dien je het product of de producten in de originele verpakking, waarin het ook geleverd is, te verpakken en dit te verzenden naar:

Römertopfwinkel
Voederheil 12
5411 RK
Zeeland, Noord-Brabant

Wanneer het product bij ons binnen is gekomen zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen op jouw rekening worden bijgeschreven.


Uitzonderingen

Wij willen je er op wijzen dat een aantal producten worden uitgesloten van de wettelijke recht op 14 dagen zicht; Voor maatwerk of voor een product met een ander duidelijk persoonlijk karakter; Voor producten die snel kunnen bederven of verouderen.

  • PostNL
  • PostNL
  • DHL
  • Bitcoin
  • DHL
  • DHL
  • DHL

© 2018 - Römertopf Winkel is een handelsnaam van Van Dongen Online - KVK: 71266097 - BTW: NL858642384B01

Römertopf Winkel krijgt van haar klanten een 9/10 gebaseerd op 56 stemmen